Cuines industrials eficients i confortables amb la nova Garós Inductora

garos inductora

 

Morgui Clima torna a presentar un nou model de campana extractora per a cuines industrials.

Amb ànim d'innovar i professionalitzar el sector, la nova campana Garòs Inductora, amb sistema d'inducció i plènum d'aportació tèrmicament aïllat, millora l'eficiència i el confort dels professionals que, a més de cuinar, volen estar a gust al seu espai de treball.

La nova campana Garòs Inductora aspira a ser l'element clau dels sistemes d'extracció en les cuines industrials de gran capacitat. Amb plènum d'aportació d'aire exterior, il·luminació LED i filtres de supereficacia, la Garòs Inductora es converteix en un sistema d’extracció dels més eficients del mercat.

 

Destacar només una de les seves prestacions i avantatges ens resulta complicat, així que t’expliquem 6 motius pels quals aquesta campana pot completar satisfactòriament el teu projecte:

  1. VERSATILITAT: fabricada en diverses altures i formats segons les necessitats del local.
  2. MÉS CONFORT: amb aportació incorporada i plènum aïllat tèrmicament per a evitar condensacions i millorar la temperatura ambient. Així, de manera controlada, l'atmosfera de la cuina es manté en depressió i s'eviten fugides d'olors a les zones contigües.
  3. MILLOR RENDIMENT: dissenyada amb inducció interior a través del punxonat per a una millor extracció de fums. La inducció també manté els fums en la zona calenta d'aspiració, sota la campana, i l'aïlla de la resta de la cuina.
  4. MÉS EFICÀCIA: amb la possibilitat opcional d'incorporar filtres d'alta capacitat i supereficacia i aconseguir així una filtració superior.
  5. MILLOR EFICIÈNCIA: incorpora il·luminació LED, que a més de complir amb els estàndards normatius de lúmens/m² en espais de treball, són altament eficients i generen un immediat estalvi energètic i, en conseqüència, estalvi econòmic.
  6. FÀCIL MANTENIMENT: ofereix millor neteja al no incorporar cap junta visible.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Com totes les campanes Morgui Clima, la Garòs Inductora és de disseny minimalista, funcional i amb uns acabats excel·lents. També està soldada en una sola peça fins a longituds de 7m, sense juntes ni caragols i fabricada en acer inoxidable AISI 304 d'1 mm de gruix. 

Amb la nova campana Garòs Inductora, Morgui Clima ofereix una solució capaç, per si sola, de crear espais de treball eficients i confortables en cuines industrials.

Publicat originalment a Portal Digital de Eficiencia Energética y Sostenibilidad.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 7 ODS 9 ODS 11 ODS 12

 

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.