El futur en l'extracció de fums professional

PORTADA RUCK CA

Les olors, el fum greixós, la calor, la humitat i els residus de combustió són el pa de cada dia en les cuines professionals. Els ventiladors d'extracció de fums es veuen directament afectats per això, ja que estan exposats a alts nivells de greix, oli i calor. Per això, els sistemes de ventilació han de complir requisits molt elevats. 

Els ventiladors d'extracció de fums de RUCK han estat dissenyats precisament per a donar resposta a aquestes necessitats. Així mateix, de les sèries existents i conegudes que permeten un funcionament màxim de fins a 120°, els nous ventiladors ara estan disponibles fins a 200° de funcionament continu i 400°/120 min. 

 

ruck8En concret, la sèrie MPS està especialment indicada per a l'extracció d'aire de les cuines industrials que compten amb graelles de carbó vegetal que generen gran quantitat de sutge i partícules de greixos.

Aquest ventilador centrífug de simple oïda, pales a reacció, que aguanta 200 °C en continu i amb motor IE3 incorporat és resistent al foc 400 °C/2 h segons norma UNE - EN 12101-3. 

El seu disseny ofereix un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

A més, una mateixa unitat és totalment configurable segons necessitats de la instal·lació, gràcies a les seves tres direccions de descàrrega possibles: dreta, esquerra i superior. 

El motor IE3 d'eficiència prèmium i de diferents potències segons grandària, és de 230/400 V a 50 Hz i pot ser regulat mitjançant convertidor de freqüència, aconseguint un òptim rendiment en tot moment.

  

Finalment, la carcassa està construïda en acer galvanitzat, amb aïllament de llana mineral de 40 mm (tipus sandvitx) i incorpora un tap de drenatge per a la sortida de greixos.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. FITXA

 

 

Amb els ventiladors de la marca RUCK, superes totes les exigències actuals en matèria d'eficiència, neteja i seguretat, assegurant una longevitat del producte i de l'extracció de fums de les cuines professionals.

Extracció de fums professional, segura i eficient amb Ruck Ventilatoren & Morgui Clima.

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 9 ODS 11 ODS 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.