Estalvi energètic amb l'automatització d'edificis

Automatització Eficiència

Actualment, se'ns plantegen molts reptes en matèria de sostenibilitat. Cada vegada més, el planeta ens exigeix ser més responsables i eficients per a poder revertir la crisi ambiental. 

És el moment de prioritzar i invertir en tot allò que pot contribuir a l'estalvi energètic i l'optimització de recursos, que a més, repercutirà en un estalvi econòmic tenint en compte els elevats costos de l'energia. 

 

Una de les millors opcions és optar per l'automatització d'edificis. Per aquest motiu, ara, és un bon moment per a invertir en la instrumentació de control i monitoratge, creant edificis intel·ligents i eficients amb Produal.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Per què l'automatització és clau en l'eficiència energètica?

  • El control intel·ligent de la ventilació i la climatització ajuda a optimitzar al màxim el seu gran consum energètic. Gràcies al control PID, només s'usa l'imprescindible i l'alternativa més eficient per a satisfer les necessitats concretes de cada espai.

  • Disposar de dades fiables permet analitzar i gestionar activament les instal·lacions de manera més eficient i detectar possibles excessos de consum.

  • Els equips de Produal poden suposar un major estalvi energètic perquè treballen a 24 V. A més, els seus productes wireless tenen bateries de 8 anys aprox. de durada.

  • Facilita les tasques de manteniment, detectant anomalies en els equips de climatització o ventilació, reduint el temps d'acció i la dependència del proveïdor de BMS, pel fet que són fàcils de reemplaçar en ser equips de camp universals.

En definitiva, l'automatització aporta estalvi energètic i més sostenibilitat, confort tèrmic i major seguretat i salut amb el control de la qualitat de l'aire.

A continuació, us presentem una solució eficient de control ambiental que ofereix un estalvi energètic considerable en edificis com a hotels i oficines amb diferents habitacions o sales compartimentades.

 

Produal Proxima® CU

esquemaCU

És una unitat de control multifuncional dissenyada especialment per a aplicacions de control de zona. La unitat de control és compatible amb els protocols Modbus i BACnet.

El controlador CU incorpora un programari que permet controlar dues sales simultàniament. D'aquesta manera, es redueixen significativament els costos del sistema. 

La configuració s'efectua mitjançant l'aplicació per a Android Produal MyTool®. Aquesta eina és molt útil per als instal·ladors/integradors, ja que facilita la posada en marxa i les futures tasques de seguiment i manteniment. En conseqüència, Produal MyTool® proporciona un estalvi afegit en temps i diners.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La unitat de control està equipada amb dos bucles de control independents i un bucle de control en cascada. La unitat disposa de tres modes de funcionament per les funcions de control de l'estalvi d'energia. Les sortides, els punts establerts i la zona morta del controlador poden configurar-se de forma diferent per a cada mode de funcionament. 

 

CUexemples.png

FITXA

A l'esquerra, podeu veure de manera esquemàtica com seria la instal·lació i el funcionament de la unitat de control Proxima CU. Com s'observa a la il·lustració, es pot utilitzar en diferents aplicacions de control d'ambient amb diversos productes de Produal.

Finalment, en els enllaços següents, posem a la teva disposició diferents exemples concrets d'aplicacions reals de Proxima CU i una guia per a l'usuari molt completa:

- Guia de l'usuari: Produal Proxima™ CU, unitat de control multifuncional. (Espanyol)

- Exemple d'aplicació estàndard amb Proxima CU. (Anglès)

- Exemple d'aplicació I/O amb Proxima CU. (Anglès)

- Exemple d'aplicació d'una habitació d'hotel amb Proxima CU. (Anglès)

- Exemple d'aplicació de 2 habitacions amb Proxima CU. (Anglès)

- Aplicació a habitació d'hotel utilitzant Proxima CU i Proxima RU amb CO₂ i humitat. (Anglès)

- Aplicació a dues habitacions d'hotel utilitzant Proxima CU i Proxima RU amb CO₂ i humitat. (Anglès)

La qualitat del mesurament i el control són la base de l'entrega d'informació perquè els sistemes i els experts la facin servir.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 11 ODS 12 ODS 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.