Per un 2023 compromès i solidari

MorguiSolidària22

Com ja és tradició, comencem l'any compartint el nostre projecte solidari. La iniciativa “Morgui Solidària” va néixer l'any 2016 i des de llavors, cada any, atorga donacions a entitats i associacions sense ànim de lucre que contribueixen a millorar la nostra societat i la vida de les persones en diferents àmbits d'actuació. A més, des del 2019, intentem que siguin tan pròximes com sigui possible al nostre entorn i la realitat que ens envolta i que també fomentin un món més sostenible i la igualtat d'oportunitats. 

 

Enguany, col·laborem amb 5 associacions sense ànim de lucre dels àmbits de la salut, de la ciència i recerca, del tercer sector, de la protecció animal i de la cultura. A continuació us n'expliquem una mica quines són i què fan:

logossolidaritat22La Marató de TV3:
Iniciativa consolidada des de fa més de 30 anys. El mes de desembre passat va recaptar més de 8 milions d'euros per a la recerca en l'àmbit de la salut cardiovascular.

Fundació Pare Manel:

Fundació que lidera projectes d'acció social i educativa amb famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

Associació 4 Pautes:

Associació que fomenta el respecte cap als animals i defensa els seus interessos i el dret a la vida i llibertat.

Plataforma per la llengua:

És l'ONG del català. El seu objectiu és promoure el català com a eina de cohesió social i llengua comuna.

Amics del Pessebre de Badalona:

Són una entitat sense ànim de lucre. Treballen tot l'any perquè els badalonins puguin gaudir de la bonica tradició dels pessebres per Nadal.

 

Si ho voleu, també podeu consultar les entitats de la darrera edició de la Morgui Solidària aquí

 

La passió, professionalitat i esforç amb els quals treballen aquestes entitats ens identifiquen al 100%. Per aquest motiu, us animem a conèixer les activitats que desenvolupen i que col·laboreu amb elles en la mesura que sigui possible.

T'animem a sumar-te a la Morgui Solidària, i fer clic en els noms de les entitats per a col·laborar amb elles.

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 10

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.