Extraccions de fum professionals per a cuines d'alt rendiment

ALT RENDIMENT

Les cuines industrials amb molta zona de cocció, especialment si compten amb forns de brasa, plantegen un gran repte per a l'extracció de fums. A Morgui Clima hem dissenyat el binomi perfecte que aporta una solució eficaç i a llarg termini.

 

D'una banda, tenim la campana extractora Indok, que ofereix una solució eficaç a aquest desafiament mitjançant un sistema d'inducció. La inducció consisteix en la impulsió d'aire a l'interior de la campana des de la part frontal, en forma de cortina. Això crea un flux d'aire que ajuda a redirigir els fums que s'escapen de la zona de captació de la campana, cap a l'àrea d'aspiració dels filtres. D'aquesta manera el rendiment de l'extracció és superior i alhora s'aconsegueix una millor climatització en la cuina.

El model Indok Plus, a més de la inducció interior, incorpora aportació d'aire a la cuina mitjançant el frontal punxonat de la campana. L'aire injectat es distribueix homogèniament a l'interior per a la inducció i a l'exterior per a la compensació de la pressió d'aire en la cuina. Amb l'aportació s'aconsegueix mantenir estable el cabal d'aire, deixant l'estança lleugerament en depressió.

FITXAAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

MPS render obert

 

D'altra banda, per a completar una òptima extracció de fums, tenim els ventiladors centrífugs de la marca alemanya Ruck. Aquests ventiladors en cuines amb graelles de carbó vegetal estan exposats a alts nivells de sutge, greix, oli i calor. La sèrie MPS de Ruck és ideal per a treballar amb aquestes condicions adverses. Són ventiladors que aguanten 200 °C en continu i són resistents al foc 400°/2 h. A més, les seves pales a reacció contribueixen a expulsar el sutge i el greix acumulat.

També ofereixen un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

FITXAAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Amb els ventiladors MPS de Ruck i la campana extractora Indok Plus de Morgui, aconsegueixes una extracció de fums eficaç, que garanteix a llarg termini el confort i seguretat a les cuines professionals d'alt rendiment.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 9 ODS 11 ODS 12

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.