Connecti qualsevol dispositiu Modbus a la seva xarxa LoRaWAN

El protocol de xarxa Low Power, Wide Area (LPWA) connecta tota mena de dispositius a Internet, en una xarxa pública o privada. La nostra nova i exclusiva passarel·la MLB Modbus LoRaWAN, és una forma flexible de connectar qualsevol dispositiu Modbus RTU de produal, o de tercers, a LoRaWAN.

XarxaLORAWAN

LORAWAN

Amb la passarel·la MLB, es poden convertir missatges Modbus RTU a comunicaciónes sense fils LoRaWAN, i llegir i escriure registres, per a transmetre missatges com a càrregues de baix pes a llargues distàncies. La posada en marxa es realitza còmodament amb l'aplicació mòbil produal MyTool®, on trobarà arxius de descripció, llestos per a usar, dels dispositius produal Modbus més comuns. També és senzilla la creació d'arxius de definició per a qualsevol altre dispositiu Modbus.

La passarel·la MLB Modbus LoRaWAN està disponible amb antena interna o externa. La configuració és ràpida i senzilla utilitzant l'aplicació Mytool de produal per a sistemes Android, que permet utilitzar diversos perfils de dispositius ja preparats i arxius de descripció en la configuració.

 

EquipsLORAWAN

La passarel·la MLB actua com un dispositiu mestre Modbus i pot llegir i escriure 32 registres Modbus, lliurement configurats, a través del bus Modbus RTU, permetent comunicació en dues adreces. Basat en la banda de freqüència de 868 MHz, la passarel·la MLB és adequada per als mercats europeus.

Com a complement, la selecció de transmissors sense fils ERS LoRaWAN, amb funcionament a bateries, cobreix totalment les seves diferents necessitats de mesurament per a temperatura, humitat, CO₂, llum i so, a més de detecció d'ocupació, en la seva xarxa LoRaWAN.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.