T'expliquem el projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu

 MM 9450  MM 9350

 

Us presentem un dels projectes realitzats l’any passat per la divisió d’instrumentació i automatització d’edificis de Morgui Clima. A través de dues enginyeries diferents hem subministrat equips de mesura i control per la instal·lació HVAC de l’Hospital Sant Joan de Déu. 

Concretament, s’hi ha instal·lat controladors de zona del model TRC de Produal. Aquests equips tenen fins a dues fases de control de les temperatures de calefacció i refrigeració, control de la velocitat del ventilador, control opcional de la humitat i dels nivells de CO₂. També poden disposar de control de la il·luminació i de persianes. Aquests dispositius ofereixen un precís control PI d’estalvi d’energia i una pantalla tàctil de color de 3,5” amb una interfície intuïtiva. 

 

 MM 9374       MM 9382       MM 9482

 

Com podeu veure a les fotografies anteriors, s’han instal·lat per controlar la climatització en habitacions, sales d’espera, quiròfans, sales d’infermeria i farmàcia o en UCI de nounats. 

Cal destacar que els dispositius TRC controlen la temperatura i la humitat de totes aquestes estances fins i tot si cau el sistema BMS. I, a més a més, són uns aparells personalitzables en colors i logotip. 

 

A banda dels controladors TRC, també vam subministrar unitats d’ambient i sensors. 

En el primer cas, es van col·locar equips TRI, d’estètica molt similar a la dels TRC, per mesurar la temperatura i humitat i poder canviar paràmetres de control com, per exemple, el punt de consigna, la velocitat del ventilador, el mode de funcionament, activar o desactivar els llums i unitats d’aire condicionat. Aquests transmissors d’ambient també es vinculen al sistema BMS i, en aquest cas concret, permeten controlar el confort de la sala polivalent de joc. 

 

 MM 9414       MM 9458       MM 9359

 

Pel que fa als sensors, n’hi ha de diversos models que mesuren la humitat, la temperatura i també la qualitat de l’aire (CO₂ i VOC). Amb la seva vinculació al BMS s’assegura un confort a l’edifici, sense problemes de fred o calor ni excés d’humitat en l’ambient. També permet poder controlar i actuar en la ventilació i renovació de l’aire quan sigui necessari. Alguns d’aquests sensors es van situar a la cafeteria, sales d’espera o passadissos de connexió entre edificis. 

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 11 ODS 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.