El complement imprescindible de tota campana extractora

La filtració de l'aire és vital per a mantenir un sistema de ventilació en bones condicions. Amb una bona filtració i el seu degut manteniment, tota la instal·lació funcionarà millor i causarà menys problemes.

En el cas concret de les campanes industrials, és essencial disposar de filtres perquè les partícules orgàniques i el greix s'aturin en aquesta primera etapa de filtració i no es dirigeixin cap al circuit d'extracció. Si no és així, els ventiladors perden eficàcia i s'escurça moltíssim el seu temps de vida.

Morgui fabrica filtres per a campanes extractores especialment dissenyats per a l'hostaleria, és a dir, per a la filtració de fums i greix en cuines industrials de gran producció. Existeixen 2 tipus de filtres: de malla, o de plaques inercials. Aquests últims estan especialment recomanats per les seves propietats de filtració i per ser un primer tallafoc en cas d'incendi.

 

FILTRES MORGUI

 

Els filtres de plaques inercials de Morgui incorporen un laberint que obliga l'aire aspirat a accelerar considerablement i, per la velocitat tangencial generada, expel·leix les partícules de greix cap a les plaques. Posteriorment, les partícules de greix de les plaques es dirigeixen, a través del marc del filtre, cap a la safata recull-greixos de la campana, que incorpora un tap de drenatge per a la seva neteja.

Les superfícies de pas de l'aire en les zones d'augment de velocitat i en la curvatura de les làmines dels filtres estan estudiades per a evitar pèrdues de càrrega innecessàries.

Estan construïts amb acer inoxidable AISI 430 de 0,4 mm de gruix i amb doble plegat en tots els finals de xapa per a evitar corts accidentals a l'hora de manipular-los. De manera opcional, també es poden fabricar amb acer inoxidable AISI 304 i mesures personalitzades.

Aquests filtres han de col·locar-se a la base subjecta filtres de la campana a 45º amb les plaques en posició vertical.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Amb la vocació de millorar encara més l'eficiència de la filtració en les extraccions de fum, Morgui ha creat uns filtres de supereficacia per a cuines industrials d'alt rendiment que ofereixen una major capacitat de filtració. Els filtres de supereficacia Morgui representen un pas més en la tecnologia de la filtració en extraccions de fum. De disseny innovador i exclusiu, es caracteritzen per:

-un circuit laberíntic que obliga l'aire a efectuar una sèrie de canvis de direcció.

-gràcies als càlculs matemàtics dels nostres enginyers, aquest filtre aconsegueix una major acceleració del pas de l'aire provocant una velocitat tangencial que expel·leix les partícules de greix cap a les plaques.

-alt rendiment: optimitzant les seves prestacions, aconseguim minimitzar les pèrdues de càrrega mantenint la mateixa superfície de pas lliure que en els filtres estàndard.

-els mateixos acabats polits i funcionals que els filtres estàndard Morgui, que faciliten la neteja.

-resistència al foc: complint amb les més exigents normes que regeix la CE, els filtres d'alta eficàcia han estat certificats amb classificació A1 segons la normativa vigent UNE 23727-90.

 

SUPERCA

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

A llarg termini, invertir en l'eficàcia de filtratge en les campanes extractores, és a dir, en els filtres, suposa un estalvi en neteja i manteniment del sistema d'extracció. I, especialment, també val la pena per a allargar la vida de les caixes de ventilació, el recanvi de la qual és més costós. En conclusió, els filtres de plaques Morgui et garanteixen una filtració eficaç, seguretat, facilitat per a la neteja i el manteniment, un estalvi de diners en el manteniment i una durada superior de la instal·lació d'extracció.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.