Hola 2024! Comencem l'any amb solidaritat

MorguiSolidaria

Com ja és tradició, comencem l'any compartint el nostre projecte solidari. La iniciativa “Morgui Solidària” va néixer l'any 2016 i des de llavors, cada any, atorga donacions a entitats i associacions sense ànim de lucre que contribueixen a millorar la nostra societat i la vida de les persones en diferents àmbits d'actuació. A més, des del 2019, intentem que siguin tan pròximes com sigui possible al nostre entorn i la realitat que ens envolta.

Enguany, col·laborem amb 5 associacions sense ànim de lucre dels àmbits de la salut, la ciència i recerca, del tercer sector i de la cultura. A continuació us n'expliquem una mica quines són i què fan:

solidaritat23 24La Marató de TV3:
Iniciativa consolidada des de fa més de 30 anys. El mes de desembre passat va recaptar més de 5 milions d'euros per a la recerca en l'àmbit de la salut sexual i reproductiva.

Fundació Pare Manel:

Fundació que lidera projectes d'acció social i educativa amb famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

Plataforma per la llengua:

És l'ONG del català. El seu objectiu és promoure el català com a eina de cohesió social i llengua comuna.

Amics del Pessebre de Badalona:

Són una entitat sense ànim de lucre. Treballen tot l'any perquè els badalonins puguin gaudir de la bonica tradició dels pessebres per Nadal.

Castellers de Badalona:

Són la colla castellera de la ciutat de Badalona. Els "micacos" són un grup de persones molt diverses que els uneix la seva afició per construir torres humanes i fer-les cada dia més altes.

 

Si ho voleu, també podeu consultar les entitats de la darrera edició de la Morgui Solidària aquí

La passió, professionalitat i esforç amb els quals treballen aquestes entitats ens identifiquen al 100%. Per aquest motiu, us animem a conèixer les activitats que desenvolupen i que col·laboreu amb elles en la mesura que sigui possible.

T'animem a sumar-te a la Morgui Solidària, i fer clic en els noms de les entitats per a col·laborar amb elles.

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 10

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.