La campana domèstica Tossa, rep un Delta Bronze als Premis ADI

Tossa1 SCAT baixa

 

La marca Morgui, especialitzada en solucions de ventilació, extracció i tractament de l'aire, ha aconseguit una important fita amb la seva innovadora campana extractora Tossa. Aquest producte ha estat guardonat amb un Premi Delta Bronze en la secció d'equipament interior, atorgats per l'Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del Disseny (ADI-FAD).

Els Premis Delta, celebrats biennalment des de 1961, són un dels guardons més rellevants en l'àmbit del disseny industrial a Espanya. Aquests premis reconeixen l'excel·lència en el disseny de productes que destaquen tant per la seva qualitat estètica com per la seva funcionalitat. 

Aquest reconeixement subratlla el compromís de Morgui amb la innovació i el disseny d'avantguarda.

 

Tossa2

 

La campana Tossa combina a la perfecció el disseny i la funcionalitat industrial amb l'estètica i comoditat domèstica. Segons el seu dissenyador, Roger Morguí, “la campana Tossa evoca els dissenys més clàssics, on sempre es reconeix una inclinació que fa d'embut i dirigeix el fum cap a l'extracció”.

Com a diferència destacable a les campanes domèstiques que trobem al mercat actual, té els laterals oberts per a maximitzar la sensació d'espai i, un doble col·lector, a la part frontal i posterior, connectat entre si per a una major capacitat d'aspiració. 

A més, incorpora filtres inclinats que milloren la filtració de greixos per decantació i eviten els típics degotejos. El model Tossa compta també amb el distintiu de la marca Morgui: fabricació amb acer inoxidable AISI 304, soldada en una sola peça, sense caragols ni juntes visibles, lluminàries LED, possibilitat d'aportació d'aire i alta capacitat de personalització en mesures i acabats.

FITXA

 

Tossa3 

Morgui pot aplicar la seva vasta experiència en el disseny i fabricació de campanes industrials a cuines comercials més petites i a l'àmbit domèstic. Morgui brinda l'oportunitat de comptar amb una campana extractora professional en cuines domèstiques, permetent així donar més personalitat a l'espai i gaudir del millor disseny i tecnologia industrial per a aconseguir una cuina de nivell professional.

 

Tossa4 SCAT baixa 

La campana Tossa forma part de l'exposició temporal dels Premis ADI, que es podrà visitar gratuïtament fins al 25 d'agost, en el Museu Disseny HUB Barcelona. 

D'altra banda, del 18 al 21 d'octubre, Morgui participarà com a expositor en la nova fira del sector, GUEXT. La marca badalonina estarà en l'estand 4B11 mostrant alguns dels seus productes insígnia, entre els quals també hi haurà una campana extractora que representi la seva alta capacitat de disseny, innovació i personalització.

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.