Un planeta més sostenible

planetasostenibleinvertekCA

El paper dels variadors de freqüència en la reducció del consum d'energia és fonamental. Atès que es preveu que l'economia mundial es dupliqui amb escreix d'aquí a 2050, la necessitat d'equilibrar el creixement econòmic amb una reducció del consum d'energia i de les emissions de carboni és fonamental.

Segons l'AIE (Agència Internacional de l'Energia), el 70% de l'electricitat industrial i el 38% de l'electricitat dels edificis es consumeix amb motors elèctrics, per la qual cosa aquests dos sectors són objectius prioritaris per a la reducció del consum d'energia amb variadors de freqüència.

Els variadors de freqüència Optidrive ajuden a adaptar les velocitats del motor als requisits exactes de cada aplicació, estalviant energia i proporcionant un millor control.

 

Normes mundials d'eficiència energètica per a motors

A tot el món, els governs han introduït objectius d'estalvi energètic i estan promulgant lleis i reglaments per a garantir el seu compliment.

En el centre d'aquestes normatives es troben les Normes Internacionals d'Eficiència (IE), dissenyades per a promoure una major eficiència energètica amb la finalitat de reduir el consum d'energia dels motors de CA de baixa tensió. Però fins i tot amb l'important estalvi d'energia que es pot aconseguir mitjançant l'actualització a un motor més eficient, es pot estalviar encara més si es combina amb un variador de freqüència.

Cinc nivells d'eficiència del motor

Les normes internacionals d'eficiència (IE) estipulen l'eficiència energètica dels motors de CA de baixa tensió. Tots els variadors de freqüència d'Invertek Drives estan fabricats per a superar els requisits de IE2 exigits per la Directiva d'Ecodisseny.

ie efficiency

 

La Directiva sobre disseny ecològic de la Unió Europea (UE) estableix normes coherents a escala comunitària per a millorar el comportament mediambiental dels productes, des dels electrodomèstics fins als productes d'enginyeria. L'objectiu és evitar 40 milions de tones de CO₂ d'aquí a 2030.

L'últim Reglament d'Ecodisseny (UE) 2019/1781 va entrar en vigor l'octubre de 2019 i ara inclou els variadors de freqüència juntament amb una gamma més àmplia de motors. Una segona fase, que amplia l'abast del reglament i augmenta els requisits per als motors, començarà l'1 de juliol de 2023.

 

Incorporant la regulació i el control amb els convertidors de freqüència en el sistema de ventilació, podem crear instal·lacions més eficients i rendibles, és a dir, més sostenibles.

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 7 ODS 11 ODS 12 ODS 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.